Vabimo vas na brezplačen tečaj predelave mesa v suhomesnate izdelke

Projektni partnerji, ZRSVN, KGZ Ptuj in PRJ Halo, vas vabijo na tečaj predelave mesa v suhomesnate izdelke, ki bo trajal 14., 16. in 17. oktobra 2019, skupno 30 šolskih ur.

Tečaj se začne 14. oktobra 2019, s pričetkom ob 9. uri, na posestvu Turnišče, Biotehniška šola Ptuj (Zagrebška cesta 86, 2250 PTUJ).

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava, najpozneje do ponedeljka, 8. 10. 2019.

Kontakt: barbara.stajner@kgz-ptuj.si ali na tel. št. 041-307-003

Program tečaja najdete v: Vabilo_tecaj_mesa14.10. – 17.10.2019

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki bi radi pridobili osnovno znanje o predelavi mesa v suhomesnate mesnine. Spoznali boste tudi pogoje za predelavo mesa v okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji, dobili napotke pri preureditvi prostorov in spoznali osnove dobre higienske prakse.

Vse to so osnove za izdelavo kakovostnih lokalnih izdelkov iz haloških travišč!